WEBSHOP

NAJAARSSLUITING WEBSHOP TOT NOVEMBER

Tijdens de zomer- en herfstmaanden zijn onze boeren-vermeerderaars volop bezig met het oogsten en schonen van hun zaden en wordt de verkoop voorbereid voor de winter- en voorjaarsmaanden.
Vanaf half november gaat onze webshop terug open met een sterk uitgebreid assortiment groente-, bloemen- en kruidenzaden!

Welkom in de webshop!

Neem een kijkje in ons aanbod biologische zaden van zaadvaste groente-, bloemen- en kruidenrassen.
Je kan zowel kleine porties bestellen voor je moestuin, als grotere hoeveelheden voor professionele tuinders.

Bestelinfo

Wij verzenden bestellingen naar heel België en Nederland per post. Wij werken met een vaste leverkost van €5,50 incl. BTW. Belgische klanten kunnen ook kiezen voor het gratis afhalen van hun bestelling in de boerderijwinkel van Akelei in Schriek (tijdens de openingsuren).
Wij garanderen u een levertijd van hooguit 14 dagen na ontvangst van de betaling.

Veilig betalen kan via direct bankoverschrijving of via creditcard, Bancontact of iDeal (met de beveiligde betalingsmodule Stripe).
Alle prijzen op onze webshop zijn inclusief BTW (6%).

Facturatie is mogelijk voor bedrijven die hun bedrijfsnaam en BTW-nummer invullen bij het afrekenen. De factuur wordt via mail doorgestuurd. Wij maken geen factuur voor bestellingen onder €20,00 incl. BTW.

Professionele tuinders die graag grotere porties willen bestellen dan aangegeven op de webshop mogen ons steeds contacteren!

Daarnaast heeft Vitale Rassen ook een B2B-luik, zodat ook winkels onze zaden kunnen aanbieden aan hun klanten. Hiervoor bieden we houten displays en een aangepast aanbod aan met B2B-prijzen. Neem even contact met ons op en we sturen je alle info door!

Meer info vind je in onze Algemene verkoopsvoorwaarden.

Winkelen per categorie

Nieuw in onze webshop: