WEBSHOP

Welkom in de webshop!

Neem een kijkje in ons aanbod biologische zaden van zaadvaste groente-, bloemen- en kruidenrassen.
Je kan zowel kleine porties bestellen voor je moestuin, als grotere hoeveelheden voor professionele tuinders.

Bestelinfo

Wij verzenden bestellingen naar heel België en Nederland* per post. Wij werken met een vaste verzendkost van €6.50 (incl. BTW) binnen België en €10.00 (incl BTW) voor verzending naar Nederland. Belgische klanten kunnen ook kiezen voor het gratis afhalen van hun bestelling in de boerderijwinkel van Akelei in Schriek (tijdens de openingsuren).
Bestellingen worden gewoonlijk binnen enkele dagen afgehandeld, op voorwaarde van beschikbaarheid van de zaden.

Veilig betalen kan via Bancontact, iDeal of creditcard (met de beveiligde betalingsmodule Stripe), of via direct bankoverschrijving.
Alle prijzen op onze webshop zijn inclusief BTW, tenzij u bent ingelogd als Professionele tuinder of Winkelier.

Op al onze zaadzakjes en in de webshop vind je telkens een beknopte zaaikalender per gewas. Hieronder vind je de verklaring van de gebruikte symbolen:

Professionele klanten

Professionele tuinders met een BTW-nummer kunnen een account aanmaken en bij type gebruiker de optie “Professionele tuinder” selecteren. Dan sturen wij u per mail een factuur van de bestelling.

Wanneer u bestelt met een account van Winkelier of Professionele tuinder zijn de weergegeven prijzen exclusief BTW en kunt u alleen betalen op factuur. Deze wordt u via mail toegestuurd van zodra uw bestelling is klaargemaakt.

Professionele tuinders die graag grotere porties willen bestellen dan aangegeven op de webshop mogen ons steeds contacteren.

Daarnaast heeft Vitale Rassen ook een B2B-luik, zodat ook winkels onze zaden kunnen doorverkopen aan hun klanten. Hiervoor bieden we houten displays aan en een aangepast aanbod met B2B-prijzen en -voorwaarden. Neem indien u hierin geïnteresseerd bent even contact met ons op en we sturen je alle info door!

Meer info vind je in onze Algemene verkoopsvoorwaarden.

*If want to order from another country within the EU please contact us so we can see what’s possible.

Winkelen per categorie

Nieuw in onze webshop: