WEBSHOP

Welkom in de webshop!

Vanaf 1 januari 2021 kan je naar hartenlust zaad bestellen van ons aanbod biologische, zaadvaste groente-, bloemen- en kruidenrassen.
Je kan zowel kleine porties bestellen voor je moestuin, als grotere hoeveelheden voor professionele tuinders.

Bestelinfo

Wij verzenden bestellingen naar heel België en Nederland per post. Wij werken met een vaste leverkost van €4,50 (BE) of €4,63 (NL) incl. BTW. Belgische klanten kunnen er ook voor kiezen voor het gratis afhalen van hun bestelling in de boerderijwinkel van Akelei in Schriek (tijdens de openingsuren).
Wij garanderen u een levertijd van hooguit 14 dagen na ontvangst van de betaling.

Veilig betalen kan via direct bankoverschrijving of via creditcard, Bancontact of iDeal (met de beveiligde betalingsmodule Stripe).

Prijzen in de tekst en wanneer u nog niet bent ingelogd worden standaard weergegeven aan Belgisch BTW-tarief (6%). Voor Nederlandse klanten verspringt dit naar 9% BTW bij het invullen van het adres tijdens het registreren of afrekenen.

Facturatie is mogelijk voor bedrijven die hun bedrijfsnaam en BTW-nummer invullen bij het afrekenen. De factuur wordt via mail doorgestuurd. Wij maken geen factuur voor bestellingen onder €20.00 incl. BTW.

Binnenkort kunt u ook zaden aankopen voor doorverkoop in uw winkel of aan uw klanten. Wij werken hiervoor een display en aangepaste B2B-prijzen uit, binnenkort meer info of neem even contact met ons op!

Meer info vind je in onze Algemene verkoopsvoorwaarden.

Winkelen per categorie

Nieuw in onze webshop: